combinatii-de-culori-pentru-exteriorul-casei-Exterior-color-palettes-980x600

10 combinatii de culori pentru exteriorul casei

Culoarea da ritmul interioarelor si este adesea prima optiune de care se tine cont in astfel de amenajari. Poate deschide orice incapere, indiferent de suprafata, cu efect direct asupra bunei noastre dispozitii. Dar la fel de important este si modul in care amenajati exterioarele din punct de vedere cromatic, o adevarate identitate vizuala a casei voastre care tine loc de carte de vizita. Iata cateva combinatii de culori pentru exteriorul casei, asociate cu fotografii pentru a fi mai convingatoare.

Contrastele sunt esentiale pentru fatade care sa atraga privirea. In cazul de fata, usa vopsita in albastru azur, usor de reperat pe fundalul in alb si crem.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 1

Casele in stil colonial sunt, de cele mai multe ori, vopsite integral in alb. Putin turcoaz pe usa de la intrare si purpuriu pe obloanele din lemne ale ferestrelor reprezinta abordarea cromatica moderna pentru o casa cu o varsta onorabila.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 2

Maro inchis, de culoarea ciocolatei, este o alta culoare care iese in evidenta in mod placut pe un fundal alb. Contrastul este, de asemenea, unul des intalnit intre acoperis si fatade tencuite.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 5

Albul este, de data aceasta, in minoritate, accentul cazand pe diferitele nuante de albastru care se succed armonios.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 3

Usa galbena este, din nou, o pata de culoare la exterior, alaturi de cateva alte mici accente cromatice. Fatadele sunt vopsite in gri petrol si o nuanta de maro pamantiu.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 4

Culoarea naturala a lemnului este un adaos cromatic greu de ignorat de orice trecator, din acest motiv multe case au elemente de design exterior din lemn, care se pliaza pe aproape orice alt fundal.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 6

Un gri in diferite nuante coboara de pe acoperis pe fatade, pe alocuri cu o tenta verzuie, in vreme ce usa preia din nou initiativa cromatica pentru un plus de energie.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 7

Un galben mustar impreunat vizual cu maro este de mare efect, creand contraste placute. Usa din lemn vine intr-o nuanta neutra care o integreaza perfect in decor.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 8

Caramiziu si alb, intr-o combinatie superba care ia ochii de la acoperisul din sindrila de lemn vechi. Ancadramentul usilor si al ferestrelor este frumos reliefat, degajand un aer elegant.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 9

Bej, maro si un rosu stacojiu care se incapataneaza sa sparga dominatia cromatica a primelor culori. O asociere perfecta pentru mediul rural, care integreaza orice casa in mediul natural de jur imprejur.

combinatii de culori pentru exteriorul casei Exterior color palettes 10

Surse: Hgtv.com, Bhg.com  , Wcasepractice.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*