cover

Am descoperit dacă toaletele publice sunt atât de periculoase pe cât se spune

1. Cel mai periculos e depat ceea ce pare mai puțin periculos
Câte bacterii se găsesc pe capacul veceului nu poate spune nimeni. Ca să fie dezvăluit acest mister s-a format o echipă care a estimat peste 500 000 de bacterii. În mod total surprinzător cea mai murdară a fost chiuveta, pentru că de fapt acolo rămân microbii după ce ne spălăm pe mâini.

2. Trebuie să-ți cunoști dușmanul în față
Cât timp citim modul de utilizare pentru diverse soluții de curățat, mii de microbi sau bacterii ne invadează casa. Din cauza lor ne simțim rău, avem stări de vomă. Le găsim în toată casa, dar mai ales în baie.

3. Fii atent la detalii
Înainte ca să folosești baia trebuie să arunci un ochi prin zonă. Într-o toaletă bună trebuie să vezi hârtie igienică, săpun lichid, dar și un program pentru curățenie. Anume programul îți spune cât de curat este peste tot. Trebuie să fie notată fiecare oră.

4. Alege direcția potrivită
E ciudat, dar oamenii aleg întotdeauna a doua cabină. Așa că alege prima ușă pentru că acolo cu siguranță au fost mai puțini oameni.

5. Adaptează-te locului
Dacă trebuie să-ți lași geanta sau haine, cel mai potrivit loc este în spate, pentru că acolo este cel mai puțin murdar loc. Dar indiferent de orice nu pune nimic pe jos.

6. Te poți așeza și chiar așa e nevoie
Microbii nu intră în organismul nostru direct prin piele. Așa că te poți așeza liniștit pe tronul alb. Evită contactul direct în cazul în care ai răni deschise pentru că în acea situație lucrurile se schimbă radical.

7. Folosește cu încredere protecțiile de unică folosință
Acestea sunt foarte utile atunci când vrei din diverse moive să eviți contactul cu suprafața veceului. Singura problemă este faprul că acele imitații de hârtie pot provoca alergii .

8. Fii un om responsabil înainte de a pleca
După ce ai terminat treaba pleaă, dar nu înainte să lași curățenie după tine. Închide capacul și trage apa după aceea.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*