amenajarea-unei-mansarde-mici-small-attic-room-design-ideas-980x600

Amenajarea unei mansarde mici – 16 idei accesibile

Mansarda este acel spatiu in asteptare. Si, de regula, nu trebuie sa astepte prea mult pentru ca, de la zi la zi apar noi nevoi si, pe alocuri, noi membri ai familiei care pun si mai multa presiune pe spatiul unei locuinte. In consecinta, podul, folosit doar pentru depozitare, este acum prima optiune de extensie a spatiului de locuit la o casa atunci cand nevoia o cere. Ne vom arunca privirea la cateva idei pentru amenajarea unei mansarde mici, astfel incat operatiunea sa nu fie una laborioasa.

Pentru ca vorbim de extinderea spatiului de locuit, o mansarda mica ramane, fara indoiala, locul propice amenajarii unui dormitor. Are toate atuurile pentru o astfel de alegere, in special discretia si intimitatea oferita, mai ales daca vorbim de cupluri tinere, cu un ritm al vietii mai energic. Ideile de amenajare a unui dormitor la mansarda sunt foarte numeroase, asa ca am selectat cateva, care ni s-au parut cele mai relevante.

Albul este culoare de ordine in mansarde, pentru simplul fapt ca deschide incaperea, mai ales cu complicitatea luminii naturale care patrunde nestingherita la etaj. Cu podele din lemn, un decor aerisit cu putina culoare in el, mansarda capata alura unei camere plina de vitalitate care poate servi si altor scopuri, afara de odihna.

amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 1 amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 2 amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 4

O mansarda mica care face insa loc unui culcus intim, alaturi de numeroase spatii de depozitare perfect integrate. Lemnul incinge planul pe doua laturi, dand un aer clasic incaperii simple, dar foarte eleganta.

amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 3

Daca lumina naturala nu va ajuta si nu vreti sa investiti in ferestre, atunci asigurati-va ca macar lumina artificiala este suficienta cat sa contribuie la un aer usor romantic. Din nou un dormitor amenajat modest astfel incat spatiul si asa mic sa nu fie mult prea inghesuit.

amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 5

Spuneam ca mansarda poate servi mai multor nevoi. Daca nu aveti nevoie de un dormitor, atunci o camera in care sa va relaxati este o optiune perfecta. O canapea comfortabila si un sistem home cinema sunt elementele centrale ale unui astfel de decor dedicat timpului liber. In imaginile de la final vedem alte sugestii in acest sens.

amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 6

O idee in contraste captivante si stropuri de culoare care dinamizeaza decorul, de altfel in aceleasi linii clasice in care albul predomina vizual.

amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 16

Lasam la final alte cateva imagini sa ofere idei interesante despre cum puteti amenaja o mansarda mica pentru diferite scopuri. Urmarind acest link, gasiti alte detalii mult mai aplicate despre cum puteti transforma un pod intr-un spatiu de locuit.

amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 7 amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 8 amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 9 amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 10 amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 11 amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 12amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 13amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 14 amenajarea unei mansarde mici small attic room design ideas 15

Surse: Drawhome.com, Pinterest.com, Apartmenttherapy.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*