988988

Andrei Ștefănescu, cel mai bun prieten al lui Varciu Liviu, a fost înșelat de soția lui, Silvia, iar acum a făcut public motivul despărțirii lui Liviu de Anda Călin:

Prieteni de ani de zile cu Liviu Vârciu, chiar și coleg la o emisiune, Andrei Ștefănescu a dezvăluit care au fost motivele ce au condus la rupture dintre Liviu Vârciu și Anda Călin.

„Mi-a spus că și-ar dori să-și găsească o fată cu care să se liniștească. Și eu am crezut același lucru despre el la televizor. Și atât de implicat a fost în relația cu Anda, mai ales la început, când lucrurile mergeau bine. Nu se uita în alte părți, nu-l mai interesau alte femei.
s604x0_andrei_stefanescu

Am vrut și eu să văd dacă cedează. El e foarte implicat. Și în singura lui căsnicie, era foarte conștiincios și fidel. În momentul în care dai totul și ești dezamăgit, mai mult sau mai puțin din cauza ei. Cred că e prea pasional, prea posesiv. Se dedă prea mult familiei și probabil că de aia, în momentele în care se desparte, cucerește, își dorește să fie peste tot. Merge la plajă, la discotecă, la petreceri, la cluburi”, a spus Andrei Ștefănescu.

„Nu-mi mai trebuie nuntă, nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic…Vreau doar să muncesc să aibă fetele mele tot ce își doresc, să fiu puternic și să pot să le țin pe toate”, declara Liviu Varciu într-o emisiune TV.

SURSA: CANCAN.RO
google-1140x720
Ce nu e bine să cauți pe Google și ce ți se poate întâmpla

Google este cel mai cunoscut și important motor de căutare în aproape toată lumea. Zilnic, sute de milioane dacă nu miliarde de oameni caută câte ceva pe ”Goagăl”.

Pe Google, oamenii caută informații care să le satisfacă anumite curiozități sau dorințe personale, fotografii și videoclipuri.

Cu toate că Google îți pune la dispoziție informații cu nemiluita, anumite lucruri nu ar trebui căutate și crezute doar pentru că ai intrat pe motorul de căutare.

1. În primul rând, Google nu e medicul tău. El o să îți dea informațiile pe care tu le cauți pentru că Google are istoricul căutărilor tale și te cunoaște mai bine decât te cunosc chiar și părinții.

2. Google nu e doctorul, dar nici psihologul tău.

3. Google îți poate oferi și lucruri care te dezgustă. Dacă nu vrei să vezi anumite imagini explicite cu diferite animale sau oameni bolnavi, nu căuta. Dacă îți place să îți faci rău singur, baftă!

4. Dacă vrei să nu lași urme când cauți ceva pe Internet, mai ales dacă la laptopul tău are acces o altă persoană atunci caută pe modul incognito. Ai grijă ce cauți pentru că dacă cei de la butoane sesizează ceva suspect (mulți teroriști au fost prinși căutând cum să fabrice bombe, de exemplu) vei avea probleme grave cu legea.

Google este o sursă bună pentru a te destineze, el are o serie de funcții și de rubrici care te vor încânta. Dacă ești pasionat de călătorii, Google Street View e un prieten virtual care te va purta în orice loc din lume. Pui doar săgeata mouse-ului pe hartă și Google te va duce acolo.

Să nu uităm de funcția Google Translate, care te poate scoate rapid din bucluc dacă ai uitat un cuvânt sau o expresie în vreo limbă străină.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*