Casa-prefabricata-din-copac-the-pre-fab-treehouse-1-980x600

Casa prefabricata din copac, in armonie cu natura

Dorinta noastra de a fi altfel se manifesta sub diferite forme. Mai nou, ea se reflecta si in designul locuintelor, mai exact, in dimensiunea lor. Tot mai mic este cuvantul de ordine intr-o lume satula sa tina pasul alert si dornica sa isi mai traga si sufletul. Mai jos vedem un astfel de produs care se pliaza pe setea de libertate a oamenilor, tot mai pregnant resimtita, dar si exprimata in forme tot mai indraznete. Eco-Perch este o casa cu un design modern, dar care se pliaza perfect pe mediul inconjurator, magnetul care atrage tot mai multi locuitori ai marilor orase.

Ideea a fost pusa in practica de o companie britanica de constructii, Blue Forest, care a vrut sa iasa pe piata cu un produs neobisnuit, dar atragator in egala masura. Eco-Perch este o casa in care pot lesne dormi patru persoane si care pare o piesa fireasca din peisajul natural in care este amplasata.

Casa prefabricata din copac in ton cu natura

Casa prefabricata din copac – forme naturale

Casa prefabricata din copac the pre-fab treehouse 6

Casa are o lungime de opt metri si o latime de sase metri si se prezinta sub o forma compacta, cu margini rotunjite, scrie site-ul Treehugger.com. Ea poate fi asamblata in cel mult cinci zile si are un impact insesizabil asupra mediului inconjurator, se lauda producatorii. Locuinta exotica are in structura sa un living, o bucatarie si o asala de mese si un dormitor, toate intr-un spatiu deschis in care incap cu usurinta patru persoane. Intr-un colt, paturile suprapuse formeaza un spatiu de intimitate izolat de restul structurii printr-o usa. Acoperisul inconjoara casa pe patru laturi, luand forma unei senile. O usa larga si doua ferestre conecteaza interiorul la mediul de afara. In fata, o terasa mica este spatiul de tranzit catre natura, cu un colt dedicat depozitarii de lemne cu care functioneaza soba din interior.

Casa prefabricata din copac in ton cu natura

Casa prefabricata din copac – interior generos

Constructorii sustin ca eco-Perch este o alternativa mult mai atractiva pentru cei pasionati de rulote, oferind un spatiu mult mai mare si aceeasi mobilitate. Pentru a dovedi acest lucru, o astfel de locuinta a fost ridicata intr-un copac, asa cum se vede in imaginea de mai jos. Casa se integreaza perfect in peisaj, parand o extensie naturala a padurii din apropiere.

Casa prefabricata din copac in ton cu natura

Casa prefabricata din copac – acasa la ea in natura

sursa: http://casepractice.ro/

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*