case-de-vis-cu-mansarda-beautiful-loft-houses-980x600

Case de vis cu mansarda – trei proiecte captivante, cu arhitectura diferita

 

Primul proiect este o casa moderna intinsa pe 100 de metri patrati. Locuinta are la baza o solutie arhitecturala care imbina un volum traditional, cu acoperisul in doua ape, cu un design modern de fatada, sustinut de suprafete vitrate, care pe una dintre fatade verticalizeaza constructia, oferindu-i o infatisare zvelta, impunatoare. La parter, spatiul este dedicat integral activitatilor de zi, cu un living conectat la sala de mese si bucatarie, cu deschidere pe terasa de afara. La etaj se afla doua dormitoare, unul cu acces pe un balcon care se deschide deasupra volumului iesit in afara si care, la parter, este o extensie a camerei de zi. Pretul la cheie variaza intre circa 46.000 si 66.000 de euro, in functie de finisaje.

case de vis cu mansarda beautiful loft houses 3
case de vis cu mansarda beautiful loft houses 2case de vis cu mansarda beautiful loft houses 1
case de vis cu mansarda beautiful loft houses 4case de vis cu mansarda beautiful loft houses 5

Al doilea proiect ne aduce o casa la fel de frumoasa, cu fatade batute in piatra ceea ce ii da un aer original si personalizat. Casa se intinde pe o suprafata utila de aproape 100 de metri patrati si atrage prin balcoane din lemn cu obloane din acelasi material la ferestre, multe parte integranta a unor lucarne superbe la etaj. La parter, jumatate din spatiu este dedicat unui living cu extensie in afara, in timp ce bucataria, sala de mese si o camera de depozitare se afla pe cealalta latura. La etaj se afla trei dormitoare, fiecare cu acces pe balcon, baia fiind cea cu deschidere in lucarna. Pretul pe metru patrat construit variaza intre 450 si 600 de euro, in functie de calitatea finisajelor.

case de vis cu mansarda beautiful loft houses 6 case de vis cu mansarda beautiful loft houses 7 case de vis cu mansarda beautiful loft houses 8 case de vis cu mansarda beautiful loft houses 9

In fine, ultimul exemplu ne aduce o casa cu iz de poveste, cu o suprafata utila de 98 de metri patrati si o arhitectura clasica, plina de personalitate, cu mici elemente care tradeaza linii moderne, precum spatiile vitrate generoase din spate, care deschid spatiile de zi catre exterior. La parter, livingul este separat de bucatarie si sala de mese, conectat la o terasa exterioara. Sus, la etaj, se afla doua dormitoare, fiecare avand privilegiul unui balcon din lemn, lung cat latura cladirii. Pretul acestei case este de 43.400 de euro.

case de vis cu mansarda beautiful loft houses 10 case de vis cu mansarda beautiful loft houses 11 case de vis cu mansarda beautiful loft houses 12 case de vis cu mansarda beautiful loft houses 13

Surse: Archipelag.ro, Uberhause.ro, Icase.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*