case-fara-etaj-cu-patru-dormitoare-Single-story-4-bedroom-house-plans-980x600

Case fara etaj cu 4 dormitoare

Pentru o familie numeroasa, cu cel putin 3 copii, spatiul este primul criteriu de departajare in alegerea unei case. O casa cu 4 dormitoare este una mare, in cele mai multe cazuri o locuinta cu mansarda sau etaj. Exista insa si optiunea unei case spatioase pe un singur nivel, cu conditia ca si terenul sa fie la fel de generos intrucat casele au amprenta mai mare. Vedem astfel trei modele de case fara etaj cu 4 dormitoare, locuinte mari in care incaperile de zi si cele de odihna impart acelasi nivel fara a lasa nicio clipa locatarilor senzatia de spatiu inghesuit.

Primul exemplu este o casa tip bungalow, intinsa pe o suprafata de aproape 190 de metri patrati. Este o casa cu un design modern, cu elemente exterioare decorative care o imbogatesc vizual, precum suprafetele acoperite cu piatra si ferestre largi care deschid interioarele. Dormitoarele flancheaza planul acestei case in forma de L, trei dintre ele avand baie proprie, cu spatiile de zi amplasate in centru, extinse in afara printr-o terasa acoperita. Un garaj pentru doua masini poate fi adaugat in deschizatura literei L, desavarsind caracterul functional al acestei case pe un singur nivel.

Case fara etaj cu 4 dormitoare mari

Case fara etaj cu 4 dormitoare – stilul bungalow modern

case fara etaj cu patru dormitoare Single story 4 bedroom house plans 2case fara etaj cu patru dormitoare Single story 4 bedroom house plans 3

Al doilea model este o casa in stil contemporan, desenata in muchii ferme, dar captivante, cu o suprafata de 227 de metri patrati. Casa a fost comandata de un client care voia o casa de vacanta spatioasa care sa ii gazduiasca familia numeroasa, dar si prieteni sau rude aflate in vizita de sarbatori. Planul este impartit in mod practic intre camera principala de zi care include si bucataria si sala de mese, in timp ce dormitoarele se succed pe celelalte trei laturi ale casei, intercalate cu diferite alte incaperi, precum camera tehnica sau cea de relaxare unde este amplasat sistemul home cinema.

Case fara etaj cu 4 dormitoare mari

Case fara etaj cu 4 dormitoare – design in linii simple, dar captivante

case fara etaj cu patru dormitoare Single story 4 bedroom house plans 5case fara etaj cu patru dormitoare Single story 4 bedroom house plans 6case fara etaj cu patru dormitoare Single story 4 bedroom house plans 7

In fine, ultimul exemplu ne aduce o casa in stil rustic american, cu acoperis din sindrila si fatade in care lemnul alterneaza cu spatiile din caramida. Intinsa pe o suprafata de 172 de metri patrati, casa ofera, spre deosebire de precedentele exemple, si posibilitatea amenajarii podului dupa nevoile fiecarui proprietar. In cazul de fata, planul descrie doar nivelul principal unde trei dormitoare sunt grupate pe o latura a casei, despartite de cel matrimonial de sala de mese. Casa este flancata de doua verande accesibile din spatiile de zi, catre care se deschid si cele patru dormitoare.

Case fara etaj cu 4 dormitoare mari

Case fara etaj cu 4 dormitoare – stil traditional expresiv

case fara etaj cu patru dormitoare Single story 4 bedroom house plans 9

Surse: Eplans.com, Houseplans.com, Dreamhomesource.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*