face_50290800

Cercetătorii dezvăluie trăsăturile fizice feminine de care bărbații sunt atrași – crezi că tu le ai?

1. Figura

Când un bărbat vede o femeie, el se gândește subconștient dacă poate avea copii cu ea sau nu. De aceea, creierul masculin caută o femeie cu șolduri mai mari și o talie mai mică. Femeia trebuie să arate sănătoasă și fertilă.

Studiile au descoperit proporția ideală pentru un corp feminin și o femeie este mai bine să aibă raportul talie-șold de 7:10. O asemenea proporție îi spune unui bărbat că astfel de șolduri sunt perfecte pentru naștere.

2. Zâmbetul

Aceasta este o caracteristică evidentă pentru bărbați. Un zâmbet este ceva care poate capta atenția bărbaților. Astfel, o femeie arată mai deschisă și gata să flirteze. Este într-adevăr atât de simplu? Desigur că nu. Bărbații se uită de asemenea la dinții femeilor.

Nu înseamnă că trebuie să ai dinți albi strălucitori ca actrițele din filmele de la Hollywood – trebuie doar să eviți lucruri precum respirația urâtă și dinții galbeni. Este de asemenea legat de faptul că dinții bine îngrijiți sunt un indicator al sănătății bune și al geneticii bune.

3. Simetria facială

Simetria facială este una dintre trăsăturile fizice cele mai atractive. Se explică prin faptul că creierele noastre procesează vizual chipuri simetrice mai rapid decât unele asimetrice. Cu siguranță, înțelegem cu toții că nu este posibil să găsim o față simetrică 100%, dar cu cât mai puține asimetrii ai, cu atât mai mult vei capta atenția oamenilor.

4. Buzele

Orice bărbat va fi atras de o femeie cu buze „sărutabile”. Ce înseamnă asta? În ciuda tendinței de a folosi diferite metode pentru a face buzele mai mari în rândul femeilor, sondajul a arătat că bărbații preferă buzele subțiri până la cele mijlocii.

Nu uita de ruj. A fost inventat pentru un motiv! Un studiu de la Universitatea Manchester a aflat că bărbații se pot uita la femei cu buze roșii timp de șapte secunde!

5. Ochii

Bărbații preferă să se uite la ochii mari și există un motiv! Când o persoană se îndrăgostește, ochii ei se dilată inconștient și devin mai mari. De aceea, o persoană cu ochi mai mari pare mai fericită și mai atrăgătoare.

6. Sprâncenele

Sprâncenele sunt în mod clar o trăsătură importantă în aspectul nostru, ele ne ajută să ne exprimăm sentimentele și emoțiile. Sprâncenele cu formă potrivită te pot face să arăți superb. Ele fac ca oamenii să se simtă pierduți în ochii tăi.

De asemenea, s-a constatat că bărbații observă sprâncenele mai des decât ochii. Deci, nu-ți neglija sprâncenele în timp ce îți faci machiajul.

7. Postura

Stați drepte, doamnelor! Postura ta poate spune multe despre tine. De obicei, persoanele cu postură proastă au probleme de socializare. Sunt timide și nu se deschid noilor cunoștințe. Persoanele care au o postură bună a corpului tind să fie mai încrezătoare și mai atractive.

Poziția ta influențează prima impresie pe care o faci. Modifică-ți poziția pentru a schimba modul în care oamenii gândesc despre tine.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*