37852150_10214472683943719_6883060283003109376_o

Cu cine a fost Victor Slav la nunta lui Bogdan Vlădău. Zvonurile din ultima perioadă au fost confirmate

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, au ales să se cunune religios în prima zi din luna septembrie. Printre vedete s-a numărat și Victor Slav, cel mai bun prieten al mirelui, care a dorit să îi facă o urare și pe rețelele de socializare.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor nu a dat vreun semn că ar avea o relație, potrivit declarațiilor sale, nu și-a găsit încă pe cineva. Așadar, prezentatorul de la Kanal D a venit singur, ne însoțit la cel mai important eveniment al “fratelui” său.

“Casa de piatra si la multi ani frate drag! 20 de ani de prietenie adevarata”, a scris Victor Slav la imaginea publicată, în care apare alături de Bogdan Vlădău.

35429578_10214170797916757_5504331899306246144_n

Bianca, adevărul despre despărțirea de Victor Slav: „Noi nu mai eram fericiți demult!”
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au tot vorbit despre despărțire în ultimele șase luni și s-au hotărât să pună capăt relației. Au rămas prieteni foarte buni și își cresc împreună fetița, pe Sofia Natalia. Micuța nu știe și nu simte că părinții ei sunt despărțiți, spune Bianca.

„Eu sunt om un sincer și asumat. Noi nu mai eram fericiți de mult. Am tot vorbit despre acest lucru în ultimele șase luni, după ce am sărbătorit Revelionul împreună. Nu eram fericiți, nu poți să mimezi fericirea, atunci când nu e cazul. Victor este un om responsabil și capabil. Victor ne va fi alături mereu. Avem un copil minunat împreună și sunt sigură că Sofia nu va simți că noi suntem despărțiți. Este mai bine așa, decât să ne vadă nefericiți. Dacă copilul meu mă vede că nu sunt fericită, este și ea nefericită. Despre dragoste nu se vorbește se trăiește”, a explicat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

SURSA: CANCAN.RO

pod-china-1140x720
Este cu siguranță cea mai tare construcție a unui pod pe care ai văzut-o vreodată! Evident, ea se află unde altundeva decât în ingenioasa Chină, care ne surprinde tot mai des cu idei interesante în materie de arhitectură.

pod-china-rosu

Un pod roșu a atras atenția călătorilor pentru felul incredibil în care arată, având mai multe noduri și mai multe posibilități de a te deplasa pe el.

Podul este construit într-o provincie din partea central-sudică a Chinei. Felul în care arată podul duce cu gândul la panglici roșii înnodate deasupra apei.

Podul ondulat e situat în orașul Changsha și a fost inaugurat anul trecut pe vremea asta. Este vorba despre un pod pietonal care leagă nu doar malurile unui râu ci și străzi din oraș, fiind o variantă ajutătoare pentru a ajunge dintr-un loc în altul fără a ocoli prea mult.

Podul are 24 de metri înălțime și o lungime de 185 de metri și este inspirat din banda lui Moebius (model cu o singură față și o singură margine).

Podul a început să fie proiectat în anul 2013. A fost construit de firma olandeză Next Architectss, iar acum deja este dat în folosință. Forma podului e inspirată din poveștile cu dragoni și din arta tradițională chinezească.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*