40665917_2270165659727197_995452150811197440_n

După ce au schimbat 3 prezentatoare (Gabi Cristea, Bianca Dragusanu și Andreea Mantea) s-a luat decizia finală! Ce se va întâmpla cu emisiunea Te vreau langa mine de la Kanal D Romania.

Andreea Mantea anunță mari schimbări în emisiunea ”Te vreau lângă mine” pe care o prezintă la postul de televiziune Kanal D. Noul sezon va aduce transformări spectaculoase, iar vedeta este convinsă că demersul său va fi unul de succes.

”V-am promis multe surprize, dorim să fim cât mai aproape de dumneavoastră. V-am zis că trebuie să aveți încredere în mine, mie nu îmi place să mint”.

Andreea Mantea îi asigură pe telespectatorii emisiunii ”Te vreau lângă mine” că emisiunea nu înseamnă doar ”să ne cuplăm. Înseamnă și altceva”. Din spusele Andreei, emisiunea va fi axată și pe alte subiecte, cum ar fi, spre exemplu, descoperirea unor prieteni pe care nu i-ai mai văzut de foarte multe vreme și nu mai știi absolut nimic despre ei. Pot fi ajutate mame care – din diferite motive – și-au părăsit copiii. Ele ar putea apela la realizatorii emisiunii pentru a-i regăsi.

”Apelați la noi și poate vom reuși să vă readucem copilul. Înseamnă ajutorul de care aveți nevoie. Orice fel de ajutor aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de cineva lângă dumneavoastră, apelați-ne, scrieți-ne, cu drag vă vom ajuta. Sperăm să reușim să ajutăm cât mai multe persoane”, a conchis frumoasa brunetă.

Ține asta în camera ta și vei avea parte de o schimbare totală a energiilor din casă! Care este secretul – VIDEO
lampa-cozo-1140x720

Există multe modalități de a readuce echilibrul și buna energie în casele noastre, iar una din acestea este utilizarea lămpilor Cozo.

Specialiștii vorbesc chiar despre o terapie care folosește aceste lămpi speciale. Inițial, aceste lămpi au fost construite strict cu ideea de a fi expuse la evenimente artistice.

Lămpile au impresionat atât de tare încât au ajuns și în casele oamenilor, iar astăzi se poate vorbi despre o adevărată industrie. Conform celor de la Insider, aceste obiecte de artă sunt făcute din oțel tăiat în diverse forme geometrice.

Lămpile sunt construite inteligent căci ochii nu obosesc cum se întâmplă cu alte veioze sau lămpi cu lumină extrem de puternică.

Griilajul e vopsit în auriu și prinde viața atunci când un bec este introdus în el. În funcție de distanța sursei de lumină de corpul ei, lampa produce imagini spectaculoase despre care cercetătorii susțin că aduc o stare de bine, acel zen specific filozofiei asiatice.

Vezi în videoclipul de mai jos cât de minunate sunt aceste lămpi!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*