646x404

Femeile împărtășesc 6 lucruri neobișnuite pe care le găsesc atrăgătoare la bărbați

. Carieră într-un domeniu extrem de căutat

Alegerea carierei tale îți poate influența viața amoroasă. Pe Tinder există o listă cu 15 dintre cele mai cunoscute și căutate meserii din lume pentru femei și bărbați. Unele rezultate pot fi previzibile și stereotipice cum ar fi clișee vechi legate de bărbați în uniformă, cum ar fi piloți, pompieri, doctori sau oameni de afaceri.

2. Să ai un câine

Conform unor studii de specialitate, bărbații care dețin un patruped sunt mai atrăgători în ochii femeilor. Un grup de bărbați au fost infideli și s-au certat cu partenerele, iar celălalt grup a muncit din greu și a avut grijă de copii. Surprinzător, femeile i-au găsit mai atrăgători pe bărbații din primul grup care aveau căței decât cei din grupul al 2-lea.

3. Se îmbracă cu un tricou cu model de litera T

Dacă un bărbat poartă un tricou alb cu model de litera T pe partea din față poate deveni cu până la 12% mai atrăgător. Bărbații par mai mușchiuloși, iar talia lor pare mai subțire. Creeaz și un semn al masculinității pentru femei, un corp în formă de V.

4. Efectul George Clooney

Un studiu științific sugerează că femeile preferă bărbații mai în vârstă. Acest fapt se datorează dorinței femeilor de a avea parteneri independenți din punct de vedere financiar. Un bărbat care înaintează în vârstă are mai multe șanse să-și îmbunătățească statutul și veniturile.

5. Se lasă cucerit cu greu

Bărbații care se lasă cuceriți cu greu într-o relație ar putea avea de câștigat, conform specialiștilor. Atunci când un bărbat nu arată pe față dacă e interesat de o femeie sau nu, le crește interesul acestora în ei. Nu și-l vor putea scoate din minte dacă nu vor ști ce simte cu adevărat pentru ele.

6. Se menține rezervat

Femeilor li se par mult mai atrăgători bărbații cu o privire tristă sau melancolică. Femeile care au participat la un studiu au spus că preferă bărbații care dau impresia că sunt puternici, mândrii și cu o dispoziție proastă, iar fericirea exprimată li se pare mai puțin atrăgătoare la un bărbat.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*