gradina-din-paleti-980x600

Gradina din paleti – idei variate pentru un decor autentic

Spuneam despre paleti ca pot avea tot atatea intrebuintari cata imaginatie, creativitate, dar si inspiratie aveti. In interior, dar si la exterior, batranii paleti sunt readusi la viata in diferite structuri care, prin putin efort, vin cu un plus de estetica si practica. Astazi facem o sinteza a tuturor acestor obiecte care va pot decora spatiul verde din spatele casei, diversificandu-l printr-o serie de idei accesibile tuturor. Iata mai multe despre o gradina din paleti in cele ce urmeaza.

Incepem, lesne de inteles, cu mobilierul de gradina din paleti. Pentru cei care isi regasesc energia in spatiul verde, o masa si doua banci sunt parte integranta din acest peisaj relaxant. Cu putin efort si iscusinta, cu cativa paleti din lemn la indemana, puteti construi acest ansamblu in gradina voastra pentru a lua masa in serile de vara sau pentru gratarele cu prietenii din weekend.

mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions 2 mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions 3 mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions 4 mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions

Iar daca sunteti multi, atunci este nevoie de scaune in plus. Paletii din lemn intra din nou in joc si rezolva problema. Instructiunile de mai jos, puse cap la cap, duc la construirea unui scaun din lemn elegant si foarte practic in aer liber.

mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions 5 mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions 6

Un leagan suspendat de creanga unui copac, un balansoar, o casuta de joaca pentru copii, dar si una de relas pentru adulti sunt alte optiuni care capata contur cu ajutorul unor vechi paleti. Nu ezitati sa puneti in practica cata mai multe astfel de idei daca spatiul va permite.

mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions 7 mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions 8 mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions 9 mobilier din paleti pentru gradina pallet outdoor furniture instructions 10

Va spuneam recent ca puteti construi si o terasa din paleti. Avantajul e ca poate fi amplasata oriunde, in prelungirea casei sau in mijlocul gradinii. Iata cateva modele interesante care sa va inspire in amenajarea unui alt colt de relaxare.

terasa din paleti Wood pallet deck ideas 1

terasa din paleti Wood pallet deck ideas 9

terasa din paleti Wood pallet deck ideas 15

terasa din paleti Wood pallet deck ideas 17 terasa din paleti Wood pallet deck ideas

De la terasa spre un colt ferit al gradinii puteti construi o alee din lemn folosind vechile scanduri ale unor paleti. O astfel de idee vine cu o valoare estetica, dinamizand intregul peisaj, fara sa va solicite prea mult din punct de vedere fizic si financiar.

alei de gradina din lemn Garden wooden walkways 1

alei de gradina din lemn Garden wooden walkways 3

alei de gradina din lemn Garden wooden walkways 10

Un gard rustic este o alta constructie facila care poate fi ridicata din lemnul recuperat de la paleti vechi. Sunt o asociere perfecta pentru o alee din lemn, intregind peisajul natural din jurul casei voastre.

Modele de garduri rustice din lemn rustic wood fences 1Modele de garduri rustice din lemn rustic wood fences 4

Si pentru ca vorbim de gradina, jardinierele din lemnul unui palet reciclat sunt o prezenta obligatorie. Le puteti suspenda vertical sau le puteti amplasa in puncte cheie din gradina pentru a crea mici focare de culoare.

1b869fd20c5f46c24df0bd8e38ecd99f

8c7437aa4eb06369e230fa0d1d657103

41ca72ca64d7ab5e406d688b039f4a12

a75da920304132599250d23c17b8983f

SURSA : http://casepractice.ro/

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*