horoscop-mariana-cojocaru-previziuni-pentru-saptamana-9-15-septembrie-leii-trebuie-sa-fie-atenti-la-548813

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru săptămâna 9 – 15 septembrie. Leii trebuie să fie atenți la oboseală și stres, Gemenii se apucă de reparații

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru săptămâna 9 – 15 septembrie. Săptămâna 9-15 septembrie este o perioadă de încercări pentru unele zodii. Cine se bucură și cine va avea de suferit în această perioadă aflați din previziunile astrologice făcute de Mariana Cojocaru.

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru săptămâna 9 – 15 septembrie. Berbec. Data de 10 septembrie are două aspecte demne de semnalat: Marte reintră în Vărsător şi Venus intră în Scorpion. Venus este considerat Mic Noroc sau Mic Benefic şi vă susţine câştigurile suplimentare, împreună cu Jupiter poziţionat în al treilea decan din Scorpion. Luna Albă conjunctă cu Mercur şi Soarele din Fecioară e de bun augur pentru sănătatea voastră şi pentru activităţile socio-profesionale.

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru săptămâna 9 – 15 septembrie. Taur. Alinierea de planete din Fecioară, format din Soare-Mercur-Lună este cea mai bună dovadă că latura afectiv-emoţionala se vrea ţinută trează cu dragoaste, creativitate, intuiţie. De vreme ce Venus intră în Scorpion, e clar că mulţi se gândesc la relaţiile pe care le au. Relaţiile compatibile pot fi duse în faţa altarului sau prezentate ofiţerului stării civile. Relaţiile şubrede se pot rupe(Venus-Marte).

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru săptămâna 9 – 15 septembrie. Gemeni. Mercur- patronul vostru astral şi Zeul cu Aripi la Picioare- va fi în rezonanţă cu Luna Albă şi Soarele, semn că veţi primeni casa de oaspeţi sau veţi chema pe Meşterul Drege-Tot să facă reparaţii pentru a o pregăti de iarnă(reparaţi instalaţiile, centralele, sobele, coşul caselor pentru a evita incendiile,). Domnii vor tăia lemne, iar Domniţele vor pune murături, vor face zacuscă, magiun, lichioruri.

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru săptămâna 9 – 15 septembrie. Rac. Patroana voastră astrală, Luna Albă, va fi conjunctă chiar din prima zi a săptămânii, cu Soarele şi Mercur în Zodia Fecioarei. Într-un aspect de sextil cu Soarele Natal. E semn bun pentru comunicare, alergături de toamnă, discuţii cu vecinii, fraţii şi surorile. Posibile petreceri în familie(nunţi, botezuri, aniversări). Cuadratura Venus-Marte din Scorpion şi Vărsător vă trezeşte latura spirituală.

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru săptămâna 9 – 15 septembrie. Leu. Axa Timpului Vostru este într-un aspect delicat(cuadtratură) şi demn de semnalat cu Marele şi Micul Benefic din Scorpion(Jupiter şi Venus) ce vă obligă să faceţi în aşa fel încât să rezolvaţi cât mai multe lucruri şi să fiţi cât mai eficienţi. Conjuncţia Lunii cu Soarele şi Mercur din Fecioară poate reactiva afecţiuni cronice la persoanele trecute de prima tinereţe. Atenţie la munca în exces şi stes!

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru săptămâna 9 – 15 septembrie. Fecioara. Alinierea de Planete va fi doar la debut de săptămână(Lună-Soare-Mercur), apoi Luna va intra în Leu şi vă poate activa unele contracte, care să se materializeze în bani. Unele şi unii nativi se pot gândi la schimbarea adresei din buletin(închirieri de camera la cămin, garsoniere, apartamente), vânzări şi achiziţii de bunuri de valoare la preţuri rezonabile (reduceri). Sănătatea se cere la control.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*