acvaria-saptamanal-1140x720

Horoscop săptămânal ACVARIA 27 august – 2 septembrie !

Horoscop saptamanal prezentat de Acvaria, pentru perioada 27 august – 2 septembrie.

Horoscop saptamanal Berbec
Ai grijă cum tratezi o situație care conține un oarecare factor de risc, pentru că o atitudine infantilă, de copil nevinovat, poate strica și mai mult problema.

Uneori, e mai bine să iei taurul de coarne și să faci o schimbare radicală, să tai răul din rădăcină, cum s-ar spune, pentru că nu poți ieși din încurcătură nici făcând-o pe niznaiul, nici prefăcându-te că nu vezi problema, și nici cu o glumă de copil inocent.

Fii radical, fii curajos în marile schimbări ce se cer făcute și spune odată: gata! Cu cât ești mai ferm și mai categoric, cu atât mai bine se va rezolva situația, deci nu te mai juca așa cu șansele tale. A le lua pe toate în glumă, ca și cum ar fi o joacă de copil, nu te ajută, deci pune piciorul în prag și răstoarnă munții!

Horoscop saptamanal Taur
Nu există ”nu se mai poate face nimic”… Ba da, există sigur soluții! A nu face nimic nu e atitudinea cea mai corectă în situația de față, ca atare evită pasivitatea, așteptarea, aruncarea pisicii în curtea celuilalt.

Trebuie să faci un pas în față și să arăți lumii că știi ce ai de făcut, că ești pregătit pentru o confruntare directă cu destinul, evitând orice atitudine care te-ar putea ține departe de provocări. Pune în balanță ce ar însemna că nu faci NIMIC și să faci TOTUL, și ai să vezi că, evident, cea de a doua variantă duce mult mai repede la rezultatele favorabile de care ai nevoie.

Apelează la oameni, ai la dispoziție un adevărat grup de susținere care nu te va lăsa să stai, așteptând miracole, ci chiar te va stimula să pui mâna pe unelte și să faci. Orice, nu contează ce, dar în nici un caz… nimic.

Horoscop saptamanal Gemeni
Ce te agiți atâta pentru fantome care nu există? Unii ar spune că te minți singur, că te împovărezi fără rost cu gânduri negative care nu au ce căuta, că vezi peste tot doar pericole și dușmani, deși nimic din toate acestea nu există.

Parcă ești bolnav de frică, sufli si-n iaurt, calci ca pe coji de ouă, temător și nesigur pentru o sperietoare care chiar nu ar merita atâta atenție. Lucrurile au rezolvare și știi care e soluția optimă, în această situație? Trecerea timpului!

Lasă să treacă o zi, o lună, câteva săptămâni și ai să vezi că, la finalul așteptării tale, nimic din ceea ce acum te înnebunește nu mai are greutate. Lasă lucrurile o vreme pe linie moartă, fără să te macini atâta, și peste o vreme nici nu vor mai conta.

Horoscop saptamanal Rac
Răbdarea îți este pusă la încercare din greu, deși reușești cumva să îți controlezi nervozitatea cauzată de trecerea prea lentă a timpului. Tu ai vrea rezultate mult mai rapide, or, procesul prin care treci acum chiar nu poate fi grăbit, orice i-ai face.

Ia-o încet, pas cu pas, stabilește un curs firesc de evoluție fără a sări peste etape intermediare și fără a grăbi lucrurile. Cu cât te grăbești mai mult, cu atât riști să scapi din vedere aspecte care, mai devreme sau mai târziu, tot vor cere de la tine atenție.

Educă-ți răbdarea, merită să faci pași mărunți până ajungi acolo unde ți-ai propus, pentru că situația prin care treci acum are clar un anumit curs care nu poate nici schimbat, nici prescurtat. E musai să treci prin anumite puncte, dar care vor veni toate la vremea lor!

Horoscop saptamanal Leu
O mare suferință ți s-a cuibărit în suflet și nu mai iese de acolo de ceva vreme, devenind cumva parte din tine. Te-ai obișnuit cu ea și, în loc să faci ceva ca s-o repari și să dispară, tot o alimentezi cu noi și noi motive de suferință.

Rezistă, e doar o chestiune de timp până vei descoperi că totul a revenit la normal și motivul tău de tristețe nici nu mai există, pentru că de cele mai multe ori, cel mai bun terapeut este chiar timpul.

Că mai ai de așteptat o lună sau un an, nu mai contează, important e să lași rana aceea în pace, fără s-o tot zgândărești cu amintiri și procese de conștiință, pentru că nu mai e mult până va fi complet vindecată. Lasă timpul să vindece rana, fără să tot provoci iar durerea.

Horoscop saptamanal Fecioara
Te stresezi prea mult pentru nimic, când problemele tale au sigur o rezolvare. Ai chiar la dispoziția ta instrumentele optime, dar te cam temi să le folosești, spunând ori că nu e momentul potrivit, ori că nu ești tu pregătit așa cum se cuvine, ori că ce o să spună lumea dacă…

Ai acele arme în recuzită, ai toate soluțiile la îndemâna ta, dar le lași acolo, la sertar, nefolosite, ca să nu strici ceva. Nu pasivitatea e cheia, ca atare treci peste temerile tale și drămuiește-ți bine forțele, acționând atunci când e cel mai bine.

Nu-ți spune nimeni ce să faci, știi chiar tu ce se cuvine făcut în situația de față, totul e să treci peste auto-cenzura ta caracteristică ce nu te lasă să acționezi ca nu cumva să greșești.

Horoscop saptamanal Balanta
Nu te mai înțelegi la fel de bine cu un grup de prieteni lângă care, altădată, te simțeai excelent.

Lipsește ceva în mediul vostru, poate libertatea de exprimare – altul impunându-și doar punctul său de vedere – poate optimismul – unul, mai împovărat de propriile probleme monopolizează orice discuție – poate apropierea – ori de câte ori ați avea nevoie unul de altul, fiecare e în altă parte.

Încearcă să aduni grupul de amici în jurul unui scop comun vesel, fără alte conotații, la o bere, la un grătar, într-o drumeție, ca să petreceți o zi lipsită de orice griji, în care nimeni nu vorbește de necazuri, ci doar glumiți, râdeți, distrați-vă. Ar lega din nou relațiile, ca odinioară, căci prietenia trebuie întreținută cu gesturi care fac plăcere tuturor.

Horoscop saptamanal Scorpion
Simți că nu faci pe deplin parte dintr-un mediu în care lumea colaborează, discută, comunică intens. Ție ți se pare că nu sunt toți sinceri, că există multă perfidie la mijloc, că zâmbetele lor sunt false și prietenia lor e doar mimată.

Dacă vrei să faci parte din acest mediu, dacă vrei să te simți pe deplin integrat și nu dat la o parte, marginalizat sau ignorat, trebuie să te comporți… ca ei. Da, chiar și cu gesturi de ipocrizie, chiar și cu unele complimente false, chiar și cu o amiciție afișată de fațadă, dar asta e viața: mai există și minciuni necesare atunci când vrei să-ți atingi scopurile.

Fă un efort și îmbracă această haină falsă, doar pentru a-ți asigura intrarea sau în acel grup. Pe urmă vei vedea tu…

SAGETATOR – SAPTAMANA 27 august – 2 septembrie 2018
Ești conștient că trebuie să faci o schimbare în planurile tale, că nu mai poți continua pe aceeași linie ca până acum, dar parcă nu ai și stimulentul potrivit pentru a-i da startul.

Încurajările vin de la alții, care înțeleg prin ce treci sau poate și ei au trecut deja prin situații similare cândva și știu ce trebuie făcut, ca atare stai cu urechile pâlnie la sfaturile celor care-ți stau aproape. Sigur există cineva care are pentru tine un sfat folositor ce merită pus imediat în practică, dar trebuie să și vadă că ai nevoie de susținere.

Un ajutor nu vine nesolicitat, deci învață să ceri dacă vrei o rezolvare. Sună un prieten, bate la ușa potrivită, coboară capul și recunoaște că nu știi ce să faci, iar sfaturile bune vor începe să apară.

CAPRICORN – SAPTAMANA 27 august – 2 septembrie 2018
Dacă te simți cu musca pe căciulă pentru un punct sensibil al caracterului tău, ia măsuri cât se poate de repede. Clar că nimeni nu e perfect, că toată lumea are defecte, dar tu te simți obsedat de acel punct nevralgic care știi că poate fi oricând folosit împotriva ta.

Ți-ar putea cauza probleme de reputație, de imagine, de credibilitate, de aceea e timpul să faci ceva pentru a te debarasa de acea pată de pe fruntea ta. O faptă bună va compensa perfect acel defect pe care-l tot cari după tine, deci caută să contrabalansezi situația în favoarea ta.

Nu contează că ai acea ghiulea de picior, ci contează să faci acum ceva special, bun, nobil, care să repare ceea ce te apasă. O greșeală de demult va fi echilibrată de un gest minunat acum, deci fă-l fără să stai pe gânduri.

VARSATOR – SAPTAMANA 27 august – 2 septembrie 2018
Nu poți gândi limpede când ai atâtea pe cap și ai tendința să privești orice problemă din viața ta prin prisma greutăților pe care le cari pe umeri. Dacă te-ai putea detașa puțin de noianul de griji care te apasă, ai începe să vezi lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă, deci ce-ar fi să-ți iei o zi, două, de vacanță, să uiți de toate, să nu te mai gândești la nimic.

Ba chiar și munca poate fi un mod de a uita de probleme, dar făcând altceva decât ceea ce te chinuie atât de mult. Ai probleme acasă? Ocupă-te de sarcinile de serviciu. Ai probleme la serviciu? Ocupă-te de grădină, de bucătărie, de conservele de toamnă.

Orice altă activitate, pe alt teren decât cel care te supără, va fi modul perfect de a te debarasa de motivele de suferință, și astfel, când te vei întoarce la ele, vei vedea că s-au limpezit orizonturile.

PESTI SAPTAMANA 27 august – 2 septembrie 2018
Nu punând atâtea condiții arăți că ții la cineva, ci. uneori, cea mai mare dovadă de iubire e serviciul gratuit! Nu mai spune dacă sau pentru că, ci pur și simplu oferă, fără să te gândești la ce și cât și cum dai. Dai pentru că așa vrei, și nu pentru că ai avea ceva de obținut de pe urma gesturilor tale de dăruire.

Cel de lângă tine are nevoie de iubirea ta, dar nu vrea să aibă și un preț de plătit pentru darurile tale, poate nici nu ar avea cum să le plătească… Nici tu nu ai vrea asta, ca atare, dacă tot ești trup și suflet alături de cineva care trece printr-o perioadă dificilă, fii acolo cu inima deschisă, fără să aștepți nimic în schimb nici acum, nici mai târziu.

Te-ai simți mult mai bine să primești un mulțumesc sincer și să citești recunoștința în ochii lui, decât să-l vezi încurcat, neștiind cum să te răsplătească.

SURSA : ACVARIA.COM

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*