40215530_2261918997218530_946731540748959744_n

Liviu Vârciu a răbdat cât a răbdat, dar acum a rupt tăcerea! A recunoscut adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Anda Călin, la doar câteva luni după ce aceasta a născut

Liviu Vârciu pare destul de hotărât în privința planurilor de viitor pe care le are. În cadrul unei scurte declarații în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, Vârciu a vorbit și despre viața lui sentimentală, pentru prima oară de la despărțirea de Anda Călin.

Vârciu a părut destul de dezamăgit de tot ce înseamnă relații de dragoste și a declarat că nu îi mai trebuie nici nuntă, nici dragoste.

„Nu-mi mai trebuie nuntă, nu-mi mai trebuie dragoste, nu-mi mai trebuie nimic…Vreau doar să muncesc să aibă fetele mele tot ce își doresc, să fiu puternic și să pot să le țin pe toate”, a declarat artistul.

În ceea ce privește recenta „ispravă”, pe care împărtășit-o și cu fanii de pe Instagram, Liviu Vârciu a declarat că fiica sa, Carmina, și-a dorit foarte mult un tatuaj, motiv pentru care a decis să pășească în salonul faimoasei DJ Wanda și să îi împlinească visul fetei sale.
varciu-2

„Sunt un tată ori inconștient, ori genial. Mi-am făcut un tatuaj pentru că fata mea și-a dorit foarte tare și îmi tot spune treaba asta de vreo doi ani și jumătate. Și mi-am zis, băi, decât să se tatueze într-o scară de bloc, mai bine o iau de mânuță și își face un tatuaj cu mine, m-a zis că vrea să scrie „Atâta timp cât voi trăi” și tu să-ți scrii „Tu vei fi copilul meu”. Am primit multe mesaje pe Instagram în care m-au felicitat pentru inițiativă. Mi-am tatuat copilul la 17 ani, mi-am făcut copilul fericit, nu știu dacă am greșit, dar nu mai e ca pe vremea mea, mama mă ducea direct la dezalcoolizare…Eu iau copilul decât în vacanța de vară, acum e în Arad. O văd mai rar, în vacanța de vară sau câteva zile în vacanța de iarnă”, a declarat Vârciu, potrivit sursei citate.

La nicio lună de la botezul fetiței lor, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, anunțul venind pe pagina de Instagram a artistului.
Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună o fetiță, pe micuța Anastasia, iar artistul a spus că își vor crește în continuare copilul și vor avea o relație omenească și firească.

SURSA: CANCAN.RO

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*