40276463_2259965487413881_5283219191837491200_n

Măsuri extreme de securitate la nunta fiului lui Liviu Dragnea! Invitații au fost obligați să

Peste 700 de invitați și-au făcut apariția la Palatul Snagov, unde urma petrecerea de nuntă a lui Valentin Dragnea, fiul șefului PSD, și iubita sa, Gina Alexandra Tătulescu, alături de care avea o relație de cinci ani. Totul a fost pus la punct ca la carte, atât prin prisma organizării, dar și a măsurilor de pază și protecție, pentru că, da, era nevoie de așa ceva.
Vorbim de Liviu Dragnea, președintele PSD-ului, contestat zile în șir de mii de oameni. Iar incidentele petrecute la mitingul Diasporei a dus ura pe culmi. Anume, protestatarii au amenințat cu mult timp înaintea evenimentului de duminică, 26 august, că își vor face prezența și vor încerca să strice momentul. Așa că Dragnea a avut toate motivele să solicite o securitate precum a președinților de țări. Astfel, mai multe filtre de siguranță au fost coordonate în zona Palatului Snagov, unde a avut loc marele eveniment din viața liderului PSD.

Primul, filtrul de pază care a verificat mașinile ce intrau pe drumul care duce spre Palat. Totul s-a făcut după o citire pe loc a listelor de invitați. Astfel, chiar premierul Dăncilă nu a putut scăpa de o primă ”percheziție”.

Al doilea filtru, în apropiere de Palatul Snagov, unde invitații la nuntă au fost dați jos din mașini și preluați de alte autoturisme, puse la dispoziție de organizatorii evenimentului, dar sub supravegherea trupelor SWAT, cu ochii în patru.

Și un ultim filtru, exact la intrarea în cortul unde a avut loc petrecerea. Fiecare invitat a fost verificat pentru ultima oară în acea seară, de oameni angajați de către firma care a organizat evenimentul anului.

 

sfat-sapt-1140x720
Sfatul săptămânii 27 august – 2 septembrie
BERBEC: Ai nevoie de sprijin emoțional căci demersurile pe care le faci din punct de vedere profesional sunt destul de bruște. Zile bune: miercuri și vineri.

TAUR: Ții foarte mult la imaginea ta și ești nevoit să faci o serie de alegeri care te vizează în mod special. Zile bune: marți și joi.

GEMENI: Petrece timp alături de cei dragi. Săptămâna aceasta ai nevoie de ajutorul lor, de sfaturile lor. Zile bune: luni, marți, miercuri și sâmbătă.

RAC: Nu te uita în trecut cu mânie, ci cu înțelepciune. Este timpul să înveți din greșelile făcute în trecut. Zile bune: vineri și duminică.

LEU: Ieși la vânătoare și s-ar putea să fii tu cel vânat. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Zile bune: miercuri, vineri și sâmbătă.

CITESTE SI: Previziuni karmice 27 august – 2 septembrie 2018

Previziuni karmice septembrie 2018. Luna în care zodiile își schimbă viața la 180 de grade

FECIOARĂ: Trebuie să îți faci un plan bine pus la punct având în vedere că ți-ai schimbat anumite tabieturi. Zile bune: miercuri, vineri și sâmbătă.

BALANȚĂ: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta. Este momentul să arăți tot ce poți, să demonstrezi de ce ești în stare. Zile bune: marți, joi și duminică.

SCORPION: Pregătește-te pentru câteva zile pline de răsturnări de situație, mai ales din punct de vedere profesional. Zile bune: marți, joi și duminică.

SĂGETĂTOR: Cunoști oameni noi, dar ar fi indicat să nu crezi toate poveștile pe care ți le vând. Zile bune: miercuri, joi și duminică.

CAPRICORN: Lasă totul deoparte și concentrează-te asupra aspectelor care contează cu adevărat în viață pentru tine. Zile bune: luni, miercuri și duminică.

VĂRSĂTOR: Iubirea este cel mai înălțător sentiment. Continuă să trăiești cu pasiune. Zile bune: marți, joi și sâmbătă.

PEȘTI: Fă doar ceea ce îți place. Nu te mai lăsa condiționat de dorințele celorlalți. Zile bune: vineri și duminică.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*