40128088_2260473307363099_3709203335295795200_n

Misha și-a schimbat radical look-ul, la două săptămâni după anunțul divorțului! Cum arată acum artista! Fanii cred că seamănă cu Angelina Jolie

Apariție uimitoare!”, „Super frumoasă”, „Superbă! Te prinde de minune”, „Îți stă bine, chiar foarte bine”, „Ești foarte frumoasă. Îți stă minunat”, „Sosia Angelinei Jolie”, „Semeni un pic cu Angelina”, „Ești atât de frumoasă!”, „WOW!”, „Ești foarte frumoasă, îți stă bine cu orice look”, i-au scris fanii cântăreței.

misha-schimbare-de-look

Peruca o schimbă radical pe Misha. Părul lung cu breton, de culoarea abanosului, o prinde perfect pe cântăreață. Artista este neînfricată când vine vorba de schimbări de look și are noroc pentru că îi stă bine cu absolut orice fel de imagine. Fanii au fost uimiți de noul look afișat de Misha și i-au spus că seamănă cu Angelina Jolie, care a purtat o astfel de perucă în filmul „Salt”
În urmă cu două săptămâni, Connect-R a anunțat că a divorțat de Misha, fiind separați de mai bine de un an. Cei doi au rămas prieteni, concentrându-se mai ales pe binele fiicei lor, Maya. Chiar dacă s-au despărțit, ei păstrează legătura și au grijă împreună de copilul lor.

sursa : cancan.ro

marte-in-capricorn-2020-1140x720

Până astăzi, 27 august 2018, Marte a fost în fază retrogradă, iar de azi intră în mișcare directă în zodia Capricorn.

A fost o perioadă de zbucium pentru majoritatea semnelor zodiacale. Planeta războiului ne-a pus din 26 iunie în tot felul de situații complicate, ne-a pus în confruntare cu propriile noastre temeri, cu propriile vicii, cu propriile greșeli.

De azi începând se poate spune că urmează o perioadă de curățare, de luptă cinstită. Urmează un drum mai sigur, mai confortabil, dar mai solicitant mai ales din punct de vedere profesional.

De fiecare dată când vorbim despre planeta Marte trebuie să ne gândim la acțiune. Zeul Războiului ne aduce tot timpul soluțiile necesare pentru a ieși la liman, dar numai cu foarte multă muncă.

Zodiile influențate pozitiv de această mișcare, de intrarea directă a lui Marte în Capricorn sunt zodiile care de obicei sunt active, sunt zodiile care de obicei se responsabilizează singure și nu se plâng, ci luptă.

Așadar, nativii care se bucură de ieșirea din faza retrogradă a lui Marte sunt Fecioara, Capricornul, Taurul, Balanța, Săgetătorul, Vărsătorul, Leul și Geamănul.

Zodiile mai puțin avantajate de Marte sunt Berbecul, nativul Pești, Racul și Scorpionul. Marte în Capricorn are rolul de a ne face mai cerebrali, mai atenți la ce spunem și la cum ne poziționăm față de lucrurile care ni se întâmplă.

Totodată, Marte ne face mai ambițioși și mai activi și din punct de vedere sexual. Este alături de planeta Venus cea care ne deschide toate simțurile, care ne face mai seducători, mai plini de iubire, plini de magnetism.

Așadar, trebuie să profităm de această mișcare a lui Marte. Următoarea lună în care Marte va fi retrograd va fi septembrie 2020, deci avem la dispoziție 2 ani de liniște și fericire de acum înainte.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*