legea-atractiei-pozitiv-utilizare (1)

Modul CORECT prin care poți utiliza legea atracției în favoarea ta!

Este extrem de important să știți cum funcționează legea atracției, pentru a reuși să puneți în practică totul. Pentru că, nu uitați niciodată că gândurile creează realitatea.

Primești ce dăruiești
Esențial pentru a putea să folosiți legea atracției este să aveți mereu o gândire pozitivă pentru că și o simplă clipă de neatenție vă poate trimite înapoi la vechile obiceiuri. Nu spuneți niciodată nu pot face un lucru… Nu gândiți că o relație nu va merge, pentru că veți atrage acel nu. Nu uitați de proverbul care spune că ceea ce vă doriți, aia se poate întâmpla.

Prietenii negativi atrag lucruri negative
Sunteți înconjurați de oameni plini de negativism? Alegeți în mod conștient să nu fiți ca ei întrucât aceștia vor atrage negativitate! Pe de altă parte, nu uitați că odată ce veți da iubire, iubire veți primi. Aveți răbdare și fiți perseverenți în tot ceea ce faceți și aveți multă încredere în dumneavoastră. Veți vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Atenție!
Frecvența dumneavoastră de vibrație va fi determinată întotdeauna de sentimentele pe care le aveți, indiferent dacă acestea sunt pozitive sau negative. Dumneavoastră atrageți persoane, situații sau evenimente! De asemenea, rețineți că tot dumneavoastră sunteți acea persoană care poate schimba vibrația. Nu în ultimul rând, e important să scoateți din vocabularul de zi cu zi cuvinte precum oribil, cumplit, folosind în schimb cuvinte precum minunat, uimitor, sublim.

Cum îți dai seamă când cineva îți vrea răul și ești înconjurat de energii negative!

Nu aveți nici o explicație pentru care nimic pare că nu mai funcționează în viața dumneavoastră? Deși ați încercat să faceți tot posibilul să schimbați situația, parcă totul s-a înrăutățit?

Specialiștii în parapsihologie spun că e posibil să fiți înconjurați de energie negativă. Iată care sunt semnele care îți insinuează că anumite persoane îți vor răul…

Sunteți din ce în ce mai obosiți…
– Chiar dacă vă odihniți bine, dimineața dar și în cursul zilei deveniți din ce în ce mai obosiți? Este unul dintre semnele care trebuie să vă pună pe gânduri.

– Mai mult decât atât, odată ce o persoană ”vă vede cu ochi răi”, cum se spune în popor, începeți să întâmpinați și dificultăți financiare.

– Există cazuri de persoane care, deși câștigau foarte mult, au ajuns din cauza energiilor negative să nu-și mai poată permite să-și plătească nici măcar facturile.

Și asta nu e tot…
– Sunt momente în care vă simțiți din ce în ce mai stresați, chiar dacă nu aveți motive întemeiate? Acest lucru se datorează tot energiilor negative.

– Un semn de negativitate îl constituie și sistemul imunitar extrem de scăzut, lucru care duce la predispoziția de a face infecții, dar și faptul că nu mai puteți comunica cu oamenii.

– Apariția tulburărilor de somn și coșmarurile denotă tot energiile negative, când subconștientul avertizează că ceva este în neregulă.

Publicitate

– Nu în ultimul rând, semne ale negativității sunt și pierderea obiectelor.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*