numerologie-septembrie-1140x720

Previziuni numerologice pentru luna aceasta. Ce zodii suferă despărțiri – Ce anunță numerologul Mihai Voropchievici

Luna septembrie din punct de vedere numerologic
Luna septembrie este a noua lună din an, dar ce reprezintă cifra 9 în numerologie? Ei bine, 9 reprezintă sfârșitul de etapă, terminarea unui ciclu, încheierea unui capitol de viață pentru a face loc începutului.

În această lună pot avea loc despărțiri furtunoase, dar necesare, ori împăcări neașteptate. Este luna celor care au curajul să abandoneze locurile toxice, să spună nu persoanelor care nu le-au adus nimic bun.

Este foarte greu pentru mulți să își schimbe viața mai ales după ce s-a creat un soi de dependență de anumite persoane care fac mai mult rău decât bine.
Numerologul Mihai Voropchievici susține, de pildă, că persoanele care au cifra destinului 9 au parte de multe surprize în viață mai ales în această lună.

„Este un visator, un cautator. Nu este la fel de romantic ca ceilalti. Azi e foarte fericit, peste 10 minute este trist. Sunt oamenii care pot lucra pe tot ce inseamna sisteme umanitare. De multe ori, ei se neglijeaza pe ei. Au impuls de moment”, susține Voropchievici despre destinul persoanei cu cifra 9.

Așadar, luna asta trebuie să fim pregătiți pentru a o lua de la capăt. Există și câteva zodii care pot avea succes în afaceri dacă învață cum să-și gestioneze banii. Zodiile pentru care această lună este una a marilor revelații sunt cele de apă și de pământ: Rac, Scorpioni, Pești, Fecioară, Capricorn și Taur.

Pentru acești 6 nativi lucrurile pot lua întorsături neașteptate. Pe moment, ele pot fi unele dureroase și greu de imaginat că pot fi trecute, însă pe terem lung vor realiza că totul are o noimă în viață.

Sfatul zilei de 5 septembrie 2018 – Cea mai frumoasă zi din viață pentru o zodie

sfatul-zilei-de-5-septembrie-1140x720 (1)

Sfatul zilei de 5 septembrie 2018 pentru fiecare zodie
BERBEC: Severitatea nu e justificată tot timpul, așa că începe să fii mai maleabil cu colegii de muncă. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Declară-ți sentimentele oricât de mult i-ar răni pe unii. Fii sincer cu orice risc. Numărul norocos al zilei: 2.

GEMENI: Te atrage un nou domeniu de activitate și ești dispus să renunți la anumite tabieturi de dragul noii iluzii. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Toate trec la un moment dat, așa că nu te necăji dacă unele lucruri nu se rezolvă la timp. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Ai un talent de a întoarce orice situație în favoarea ta. Folosește-ți imaginația să te scoți din noul bucluc în care ai intrat. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Nu aștepta ca minunile să se producă de la sine. Pune umărul pe treabă căci ai toate astrele de partea ta. Numărul norocos al zilei: 11.

BALANȚĂ: Ai un contact cu autoritățile de care nu ești foarte încântat. Așa e cu birocrația la noi! Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION: Nu compara norocul tău cu norocul altora. Ești pus în fața unor situații din care doar tu poți profita. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Munca ta dă roade și ai parte de multe surprize plăcute azi. Pune banii deoparte. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu te lăsa influențat de poveștile melodramatice ale prietenilor tăi. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR: Ai făcut un mare sacrificiu, iar acum ești nevoit să mergi mai departe de dragul succesului scontat. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI: Nu te baza pe speculații. Trebuie să ai certitudini înainte de a merge mai departe. Numărul norocos al zilei: 18.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*