sfatul-zilei-de-5-septembrie-1140x720 (2)

Sfatul zilei de 5 septembrie 2018 – Cea mai frumoasă zi din viață pentru o zodie

Sfatul zilei de 5 septembrie 2018 pentru fiecare zodie
BERBEC: Severitatea nu e justificată tot timpul, așa că începe să fii mai maleabil cu colegii de muncă. Numărul norocos al zilei: 3.

TAUR: Declară-ți sentimentele oricât de mult i-ar răni pe unii. Fii sincer cu orice risc. Numărul norocos al zilei: 2.

GEMENI: Te atrage un nou domeniu de activitate și ești dispus să renunți la anumite tabieturi de dragul noii iluzii. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Toate trec la un moment dat, așa că nu te necăji dacă unele lucruri nu se rezolvă la timp. Numărul norocos al zilei: 5.

LEU: Ai un talent de a întoarce orice situație în favoarea ta. Folosește-ți imaginația să te scoți din noul bucluc în care ai intrat. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Nu aștepta ca minunile să se producă de la sine. Pune umărul pe treabă căci ai toate astrele de partea ta. Numărul norocos al zilei: 11.
BALANȚĂ: Ai un contact cu autoritățile de care nu ești foarte încântat. Așa e cu birocrația la noi! Numărul norocos al zilei: 13.

SCORPION: Nu compara norocul tău cu norocul altora. Ești pus în fața unor situații din care doar tu poți profita. Numărul norocos al zilei: 11.

SĂGETĂTOR: Munca ta dă roade și ai parte de multe surprize plăcute azi. Pune banii deoparte. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nu te lăsa influențat de poveștile melodramatice ale prietenilor tăi. Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR: Ai făcut un mare sacrificiu, iar acum ești nevoit să mergi mai departe de dragul succesului scontat. Numărul norocos al zilei: 10.

PEȘTI: Nu te baza pe speculații. Trebuie să ai certitudini înainte de a merge mai departe. Numărul norocos al zilei: 18.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*