channel-138-2018-0523-2047-06

Vladimir Draghia, din nou la Exatlon Romania !

Ilinca Vandici si Vladimir Draghia sunt gata de Fan Arena, emisiunea cu și despre show-ul de televiziune “Exatlon”, care se va difuza la Kanal D, începând de joi, de la ora 17.

Aflați la ședința foto, cei doi prezentatori au oferit primele declarații cu privire la concursul care va începe peste doar două zile.

Ilinca Vandici si Vladimir Draghia sunt gata de Fan Arena, emisiunea cu și despre show-ul de televiziune “Exatlon”, care se va difuza la Kanal D, începând de joi, de la ora 17.

Vladimir-Draghia_KanalD

Aflați la ședința foto, cei doi prezentatori au oferit primele declarații cu privire la concursul care va începe peste doar două zile.

“Facem poze frumoase pentru Fan Arena. Mi-aș dori să particip la Exatlon. Aș fi vrut și la primul sezon. Mi-ai mâncat banii, Vladimire, te-am votat, te-am susținut. Dar nu știu dacă aș fi făcut față, presiunea e mare, să fi departe de familie, de țară, nu cred că sunt suficient de pregătită pentru asta. E foarte interesant ce se întâmplă acolo și când se închid camerele de luat vederi, vrem să aflăm și noi secretele”, a spus Ilinca Vandici.

37691561_1758775234236892_2933906487908499456_n

“Exatlon, primul sezon, a spus multe, acum e un interes mare pentru această emisiune, tocmai de-aia suntem acum aici. Sper să mă invite măcar două-trei zile acolo, să trec prin probe. Eu chiar aș merge. Ca să văd și cum mă mișc eu, cum se mișcă și cei din sezonul acesta”, a spus și Vladimir Drăghia.  SURSA : CANCAN.RO

Femeile născute în această zodie vor avea o zi de coșmar. Sfatul zilei de 30 august

sfatul-zilei-de-30-august-1140x720

Sfatul zilei de 30 august 2018 pentru fiecare zodie:
BERBEC: Trebuie să faci pace cu tine însuți înainte să îngropi securea războiului cu ceilalți. Numărul norocos al zilei: 6.

TAUR: Petreci timp prețios alături de cei dragi și asta te împlinește la maximum. Du la bun sfârșit planurile tale. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI: Nu uita de unde ai plecat! Succesul se clădește cu multă trudă. Numărul norocos al zilei: 13.

RAC: Trebuie să clarifici anumite lucruri spuse greșit sau anumite minciuni prin omisiune. Numărul norocos al zilei: 4.

LEU: Scoate leul din tine și apără-te în fața criticilor nefundamentate despre munca ta. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ: Gândești cu voce tare și asta îi poate deranja pe unii. Poate că e timpul să spui lucrurilor pe nume. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: Nu îi judeca pe ceilalți dacă și tu a trebuit să iei același tip de decizii la un moment dat. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION: Rupe-te de tot ce îți provoacă greață, furie sau pur și simplu te debusolează. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR: Organizează-te mai bine. Pierzi foarte mult timp cu nimicuri. Numărul norocos al zilei: 8.

CAPRICORN: Nimic nu se compară cu o zi în care să te distrezi, să ieși cu prietenii în oraș. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Deciziile tale îi pot afecta pe cei din jur. Fii cu ochii în patru. Multe lucruri se pot schimba azi. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Transmiți foarte multă emoție prin simpla ta prezență. Vorbește duios și vei câștiga inimile tuturor. Numărul norocos al zilei: 13.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*