40603017_2270063826404047_2703396718413611008_n

Zvonurile din ultimile săptămâni se confirmă? Bianca Dragusanu și Victor Slav s-au împăcat?! Fotografia care a aruncat internetul în „aer”

Oficial, Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu din vara acestui an, însă, în secret, fanii celor doi îi vor din nou împreună. Totul a devenit cât se poate de clar, după ce fosta prezentatoare a făcut publică o fotografie în care radiază de fericire în timp ce ține în brațe un buchet uriaș de trandafiri roșii.

Fanii o vor pe Bianca Dragusanu impacata cu Victor Slav
În acest weekend, pe care Bianca Drăgușanu și l-a petrecut la mare, ea a primit un superb buchet de flori în timp ce era într-un club. În dreptul imaginii, în care ea poartă o rochie sexy și provocatoare a scris o descriere în limba engleză.

romanii-ii-vor-impacati-9

“Because is 1st September!❤️👑 #fallinlove (n.r.: Pentru că e 1 septembrie #îndrăgostindu-mă)” este mesajul scris de Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Facebook.

Sute de like-uri a strâns fotografia, dar și mai multe comentarii. O fană i-a scris frumoasei vedete că s-ar bucura dacă ar afla că florile sunt de la tatăl fiicei sale. Deocamdată, Bianca Drăgușanu nu i-a oferit niciun răspuns tinerei. Mai mulți susținători de-ai blondinei au apreciat acest mesaj, semn că împărtășesc ideea ca cei doi foști soți să se împace.

romanii-ii-vor-impacati-a11

“Esti foarte frumoasa! Daca trandafirii sunt de la Victor, sunt fericita!”, “ Ești minunata!”, “Frumoși trandafiri! Știu că ești o fire sensibila, nu baga in seama vorbele urate. Cei din zodia Pești sunt foarte sensibili și greu de înțeles; și eu fac parte din aceasta categorie și te înțeleg perfect. Iti doresc sa fii sănătoasă!” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți.

romanii-ii-vor-impacati-1

O zodie își găsește sufletul pereche. Sfatul zilei de 4 septembrie

Sfatul zilei de 4 septembrie 2018 pentru fiecare zodie

sfatul-zilei-de-4-septembrie-1140x720
BERBEC: Ieși din mediile toxice. Dacă observi că oamenii îți pun bețe în roate, poate că este momentul să faci schimbări majore. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Iubește fără condiționări, fără restricții. Este momentul să îți lași sufletul să simtă fiorii dragostei, fără temeri. Numărul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Horoscopul spiritual pentru perioada 3 – 9 septembrie. Mesajele îngerilor

GEMENI: În tine există un război pe care trebuie să îl câștige cea mai bună variantă a ta. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC: Ești prins într-un conflict de idei din care poți ieși cu o singură condiție: să accepți înfrângerea. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Te ții cu dinții de o stare de fapt și nu îți face tocmai bine. Este momentul să rupi pisica în două. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Atitudinea ta trebuie să fie în continuare una pozitivă, indiferent cât de mulți nori negri se vor aduna deasupra ta. Numărul norocos al zilei: 3.

BALANȚĂ: Țelul spre care tinzi e unul motivant, așa că lasă-te sedus de noua ta provocare. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION: Viața îți oferă suficiente motive de bucurie, așa că bucură-te din plin de darurile acestei zile. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Toată lumea se ceartă în jurul tău fără vreun motiv anume. Ai rolul de a-i împăca. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Nu primești semnale de îmbunătățire a modului de lucru și tocmai de aceea trebuie să dai cu pumnul în masă. Cere-ți drepturile! Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Te superi din orice fleac, iar asta îi poate îndepărta pe prietenii. Fii matur. Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Te cam enervează biocrația și riști să cedezi nervos azi. Exprimă-te cum consideri. Nu ține în tine nicio nemulțumire. Numărul norocos al zilei: 7.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*